Officiële sponsor van turnster bij Topturnen Zuid "Flik Flak": Maud Aldenzee

Maar wij werken, onder andere, ook voor de hieronder vermelde bedrijven.
verhuizen op curacao
Vrachtvervoer en verhuizingen in het Caribbisch gebied. Wij verzorgen een deel van het AS400 beheer. CCS is gevestigd op Curacao.
pandje-deurne.nl

Pandje-Deurne is het gezelligste bruine café in Deurne, er is van alles te doen en als je van sport houdt dan zit je hier goed. (dat geldt ook, als je van een (lekker speciaal) biertje houdt).

rioolinspectie
Video inspectie van (gemeentelijke) riolering systemen. Ook verzorgt van den Akker opleidingen én bewaken zijn het cursus materiaal en het examen nivo. Kwaliteit is dus gewaarborgd.
hardmetaal helmond
Hardmetalen gereedschappen en onderdelen. Een zeer specialistisch bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. T & T heeft diverse verspanningstechinieken in huis. (Vonken, Draaien, Frezen en nog meer)
martijn aarts
Co-Jobbing en Co-Manufacturing, machine bouw met als specialisatie trilvullers. Maar ook proto-typing en meer.
vanlieshout schoonmaak

Betaalbare specialistische schoonmaak, ze werken voor medische opdrachtgevers, kantoor organisatie, vlees verwerkende industrie en nog veel meer.

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies