Particulier

Problemen!!

Geen bedrijf, wel een computer probleem?

Iedereen kent het wel: je koopt een pc / laptop bij Coolbleu of Mediamarkt en plotseling doet 'ie niet wat jij wil, of hij doet het helemaal niet meer. Bellen: "Er zijn nog 4 wachtenden voor u". Dan na 15 minuten: "U kunt het apparaat brengen, dan gaan wij kijken wat er mis is!"

In de auto, naar de winkel: de service desk overvol.... En na 4 weken komt het verlossende bericht: "Hij is klaar!" - weer naar de winkel, wat een gedoe!

Wij komen, als het kan, aan huis! En als het apparaat bij ons gekocht is hebt u natuurlijk "een streepje voor" !

Welke diensten zijn beschikbaar, voor u als particulier?

  • Controle werking systeem
  • Werkt Windows zoals het hoort
  • Updates installeren / herstellen
  • Voldoende schijfruimte?
  • Backup maken / inrichten / terugzetten
  • Herstelpunten instellen / terug zetten.

Nog geen klant bij HaLenson?

Natuurlijk kan het voorkomen dat een laptop / pc niet bij ons gekocht is, en last heeft van problemen, stuur dan vooral een mail. Vaak kunnen wij u óf helpen óf in ieder geval in de juiste richting sturen!

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies